Φόρτωση Εκδηλώσεις
01
Φεβρουάριος

Jump n Jive + Jeepers Creepers at Ορφέας- Σάβ 1 Φεβρουαρίου

1 Φεβρουαρίου @ 22:00 - 2 Φεβρουαρίου @ 22:00
Φωκίωνος Νέγρη 25
Αθήνα, 11257 Ελλάδα
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Jump n Jive + Jeepers Creepers live στον Ορφέα – Σάββατο 1 Φεβρουαρίου

Σας περιμένουμε για τρελό πάρτυ Swing – Lindy Hop
Ελάτε να πάρετε μια γεύση από τον μαγικό κόσμο των Swing χορών που μας μεταφέρουν πίσω στις δεκαετίες!
To μενού περιλαμβάνει:

• Live act απο τους υπέροχους Jeepers Creepers

• Μουσικές swinging Jazz, Rhythm & Blues και RnR από την Dj Elena Evangelia

• Social Dance από όλους

Τι λέτε λοιπόν, χορεύουμε?

Οι “Jeepers Creepers” είναι μια ομάδα μουσικών η οποία δραστηριοποιείται στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη. Ειδικεύεται στην πιστή εκτέλεση κομματιών των χρυσών δεκαετιών 1930 και 1940 του Swing. Με την αφοσίωση τους στο ιδίωμα έχουν εμφανιστεί σε πάμπολλους χώρους εντός και εκτός συνόρων. Έχουν συνεργαστεί με πολλές ομάδες χορευτών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως Rhythm Hoppers, Athens Lindy hop, Hob Nob,Καλαμάτα lindy hop,The Hague Hoppers,Pescara Swing, κτλ και έχουν συμμετάσχει σε διάφορα φεστιβάλ (Kardamili jazz festival, Petit Paris d’ Athenes,Swing N’ Sail,Fougaro Jazz Festival κλπ).

https://www.facebook.com/Jeepers-Creepers-Swing-Band-222178871953782/

https://www.youtube.com/watch?v=Pv6F66zVHa0

https://www.youtube.com/watch?v=4VG7wgdiqAU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2p2-0zIOO1lrxXWmeCoCuN8QffH0blOgQ8Bf7lrm1WOj83FIzekAbUEp0

https://www.youtube.com/watch?v=KEAEMlcBbek&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0TnZ5Fv1zh-oAIdejOVf5KIGCyMtN7lD02jR-O2ZSoxfKrgKn9KTm61JE

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης 22:00
Είσοδος 5 ευρώ
Facebook event:
Orfeas Live
Cafe Bar Restaurant
Φωκίωνος Νέγρη 25
Αθήνα, Κυψέλη
Τηλέφωνο για κρατήσεις 2108668544 6939-187511
https://www.facebook.com/orfeas.cafe/

Λίγα λόγια για τους Jump n Jive :
Jump & Jive – Athens Swing Team (GR)
Σε μία πόλη που πάλλεται από ζωή και μουσικούς ρυθμούς σε αφθονία, η διάθεση για χορό είναι αναμενόμενη. Την επόμενη φορά που θα ακούσεις ένα τραγούδι του Έλβις και θα θέλεις να ακολουθήσεις το Rock’n’Roll του, μην σταματήσεις μέχρι να βρεις τους Jump & Jive – Athens Swing Team! Μία μεγάλη χορευτική οικογένεια που μονίμως προσθέτει νέα μέλη και φυλάει μία θέση στο παρκέ της για εσένα! Η σχολή μας ιδρύθηκε το 2013, με σκοπό τη διάδοση των αυθεντικών Swing χορών, που αναπτύχθηκαν τις δεκαετίες ’20-’50 στην Αμερική και συνεχίζουν να ψυχαγωγούν ολόκληρο τον κόσμο μέχρι σήμερα. Χορεύουμε από Charleston, Lindy hop μέχρι Rock n Roll & Boogie Woogie, ενώ στα μαθήματά μας τζαμάρουν χορευτές όλων των ηλικιών, από 3,5 ετών και χωρίς κανένα άλλο όριο. Οι έδρες μας είναι δύο, μία στο Κουκάκι και μία στο Π. Φάληρο, όπου θα μας βρεις να χορεύουμε και να περνάμε υπέροχα στα μαθήματα επί έξι μέρες την εβδομάδα. Την έβδομη θα υπάρχει πάντα ένα πάρτι.
Θα μας συναντήσεις επίσης σε φεστιβάλ χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό και σε όποια δράση ή event προωθεί τη jazz κουλτούρα στη χώρα μας (βλ. Django Fest, Retro Festival, Athens Lindy Exchange, Wild West Festival κ.α.) Είμαστε διοργανωτές δύο φεστιβάλ που προωθούν τους swing χορούς, του ‘Wild West Festival’ και του ‘Athens Lindy Exchange’.

Βρες το εβδομαδιαίο πρόγραμμά μας στο website μας και ακολούθησέ μας για να ενημερώνεσαι για τις εμφανίσεις μας, τους νέους κύκλους μαθημάτων, τα σεμινάρια και τα event που διοργανώνουμε καθημερινά.
Website: http://jumpnjive.gr
Official Facebook Page: https://www.facebook.com/JumpJiveAthensSwingTeam
Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCTm42i09TipFe6l5C_BcMDw

Λεπτομέρειες

Αρχή: 1 Φεβρουαρίου @ 22:00
Τέλος: 2 Φεβρουαρίου @ 22:00

Χώρος Διεξαγωγής

Venue Name: Orfeas Bar
Address: Φωκίωνος Νέγρη 25
Αθήνα, 11257 Ελλάδα

+ Χάρτης Google

Διοργανωτής

Organizer Name: Jump & Jive – Athens Swing Team
Τηλέφωνο: +30 215 55 09 747
Email: