Η Κατερίνα είναι παιδί της ανοιξης! Γεννήθηκε Απρίλη, με ένα βιολί στο χέρι, κάνοντας επίδοξες τρίλιες! Θα την προσέξετε από τα διαφορετικά χρώματα στα μαλλιά της, το καλοσυνάτο της χαμόγελο και την ευγενική, γεμάτη ενέργεια αύρα της. Αφού μελέτησε όλες τις φυλές του Αμαζονίου (είναι αποφοιτος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου) είπε να μελετήσει όλες τις τάσεις του βίντατζ! Ξεκίνησε να μαθαίνει Lindy Hop και Authentic Jazz το 2012 και δεν σταμάτησε στιγμή!

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε Ελλάδα και το εξωτερικό (πολλά χρόνια inmate του Herrang Dance Camp) και την διακρίνει η ικανότητά της να μεταδίδει με επιτυχία και απλότητα τα πιο σύνθετα… footwork στους μαθητές της. Ταλαντούχα και με όρεξη, την διέπουν επίσης 15 χρόνια σπουδών στην κλασική μουσική (δίπλωμα βιολιού,πιάνο,αρμονία) και έχει εργαστεί σε πολλές πρεσβείες ανά την Ευρώπη χωρίς να σταματήσει να εξελίσσεται σε όλους τους τομείς.

Ως δασκάλα θεωρεί πως όλα θέλουν τον χρόνο τους και εμπνέει τους μαθητές της να κάνουν πολύ εξάσκηση για να γίνονται όλα και καλύτεροι. Θα την βρείτε να διδάσκει  στη σχολή μας από το 2016, Lindy hop και Authentic Jazz. Είναι επίσης μέλος του χορευτικού σχήματος ‘Sailor Jerries’ το οποίο είναι το vintage Chorus Line των Jump & Jive.