Νέες συνθήκες μαθημάτων και Υγειονομικά μέτρα!

Ελπίζουμε να είσαι καλά εσύ και τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Η σχολή μας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη της, γονείς και διδακτικό προσωπικό έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται, ώστε να επαναλειτουργήσει σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού. Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή (max 15 άτομα), γι αυτό η συμμετοχή θα γίνεται μόνο με δήλωση.
– Υποχρεωτική η δήλωση συμμετοχής. –

Συμπλήρωσε το τμήμα και την ώρα της προτίμησης σου!

➟ Αν δεν εισαι σίγουρ@ για κάποιο τμήμα παρακαλούμε σημείωσέ το στα σχόλια, στο τέλος της φόρμας.
Οι ώρες των μαθημάτων θα καθοριστούν ανάλογα με τη συμμετοχή.

➟ Αν επιθυμείς να παρακολουθείς κάποιο τμήμα αλλά δεν σε βολεύει η προτεινόμενη ώρα παρακαλούμε σημείωσέ το στα σχόλια, μαζί με τη διαθεσιμότητά σου. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα που να σας βολεύει όλους!

➟ Δεν επιτρέπεται ακόμα η σωματική επαφή μεταξύ μας. Αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα να δουλέψουμε πάνω στο δικό μας footwork με πολλά variations, στο δικό μας styling και στο musicality μας.

✭ Στα τμήματα Lindy Hop & Boogie Woogie θα μάθουμε παραλλαγές βημάτων και διαφορετικά μοτίβα, θα ασχοληθούμε με τη μουσική και θα μελετήσουμε κινήσεις jazz και breaks. Όλα τα παραπάνω θα μπορέσουμε να τα εντάξουμε στο χορό μας με το ζευγάρι μας όταν αυτό γίνει εφικτό -ελπίζουμε πολύ σύντομα!-. Θα δούμε βίντεο-παραδείγματα από vintage clips και θα εξετάσουμε τα διαφορετικά στυλ με σκοπό να βρούμε και να υιοθετήσουμε το δικό μας.

✭ Στα τμήματα Solo Jazz θα ασχοληθούμε -ανάλογα το επίπεδο- με τον αυτοσχεδιασμό, το freestyle και την σχέση μας με τη μουσική.

✭ Στο τμήμα Jazz Classic Routines θα δούμε κλασικές ρουτίνες ξεκινώντας από τα αγαπημένα μας Trickeration και το Dean Collings Shim Sham.

✭ Στο τμήμα Killer Boogie Team θα δούμε αναλυτικά το Killer Boogie με σκοπό να το χορεύουμε άνετα σε full tempo. Θα δούμε επίσης πολλά variations της χορογραφίας που θα … κάνουν τη διαφορά!

✭ Το τμήμα Shuffle είναι ένα νέο τμήμα που μοιάζει πολύ με charleston 40’s αλλά χορεύεται σε house και electro swing μουσικές.

➟ Ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής ενδεχομένως να χωριστούν τμήματα ώστε να διασφαλίσουμε το μέγιστο αριθμό ατόμων. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή για όλα τα μαθήματα που θέλετε να παρακολουθήσετε. Δεν θα επιτρέπεται να παρακολουθήσετε αν δεν έχετε δηλώσει εκ των προτέρων συμμετοχή ηλεκτρονικά.

➟Τα μαθήματα θα διαρκούν 45 λεπτά προκειμένου να υπάρχει χρόνος μεταξύ μαθημάτων για να απολυμανθεί και να αεριστεί η αίθουσα. Ο χρόνος μαθημάτων θα επανέλθει στα κανονικά πλαίσια όταν το επιτρέψουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα

➟ Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής θα είναι η Τετάρτη 27/05. Οι θέσεις στα τμήματα είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΥΓ. Tα μαθήματα θα παραδίδονται ταυτόχρονα και live/οnline μέσω της πλατφόρμας του Zoom για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν να τα παρακολουθούν από το σπίτι. Θα βρείτε αντίστοιχο πεδίο παρακάτω.
ΥΓ2. Ελπίζουμε το τέλος του Ιουλίου να μας βρει χορεύοντας κάτω από τα αστέρια στην παρτάρα μας στο Polis Art Cafe και να κλείσουμε φαντασμαγορικά τη μαθητική μας χρονιά.

 

 

Δήλωσε συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα:

 

Οι τελικές ώρες θα ανακοινωθούν στο τέλος της εβδομάδας!

“It’s all about that swing babe!’ 🙂

Φέτος τα μαθήματά μας θα συνεχιστούν και τον Ιούλιο! Διαβάστε εδώ τις συνθήκες και τα υγειονομικά μέτρα για αυτό το διάστημα.
Η σχολή μας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη της, γονείς και διδακτικό προσωπικό έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται, ώστε να επαναλειτουργήσει σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού.

♫ Παρακαλούμε να είστε έξω από τον χώρο της σχολής την προκαθορισμένη ώρα προσέλευσης για την διευκόλυνση της εισόδου στο εσωτερικό χωρίς συνωστισμό.

♫ Κατά την είσοδό μας στο εσωτερικό της σχολής απομακρύνουμε τα παπούτσια μας και τα τοποθετούμε προσεκτικά πάνω στην παπουτσοθήκη.

♫ Εν συνεχεία απολυμαίνουμε τα χέρια μας με αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα (70%) που υπάρχει στον πάγκο της γραμματείας.

♫ Διαθέσιμα αντισηπτικά αλκοολούχα διαλύματα (70%) υπάρχουν σε όλους τους χώρους της σχολής.

♫ Για τα μαθήματα χρησιμοποιούμε ένα δεύτερο καθαρό ζευγάρι ή παπουτσάκια χορού ή κάλτσες.

♫ Κρατάμε την ελάχιστη απόσταση των δύο μέτρων μεταξύ μας μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας και την ελάχιστη απόσταση του 1,5 μέτρου στους υπόλοιπους κοινόχρηστους χώρους.

♫ Τα προσωπικά μας αντικείμενα, τα τοποθετούμε αποκλειστικά στον χώρο αποθήκευσης έξω από την αίθουσα.

♫ Πλένουμε τα χέρια μας με σαπούνι και νερό ή σε καθαρά χέρια χρησιμοποιούμε αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα (70%), πριν την είσοδό μας στην αίθουσα διδασκαλίας, μετά από κάθε μας επαφή με κοινόχρηστα αντικείμενα, μετά τη χρήση της τουαλέτας και πριν την αποχώρησή μας από τη σχολή.

♫ Στην τουαλέτα, το καπάκι της λεκάνης θα πρέπει να είναι κλειστό πριν χρησιμοποιηθεί το καζανάκι.

♫ Απαγορεύεται η χρήση των ντους. Απαγορεύεται η χρήση του ψύκτη.

♫ Αποφεύγουμε τη σωματική επαφή τόσο μεταξύ των μελών όσο και μεταξύ διδασκόντων και μελών.

♫ Η πάνω αίθουσα για εξάσκηση δεν θα είναι διαθέσιμη.

♫ Η πληρωμή του μήνα θα γίνει αποκλειστικά κατά τη διάρκεια του πρώτου μαθήματος. Οι αναπληρώσεις για τον μήνα Μάρτιο θα σας ανακοινωθούν μόλις υπάρχει οδηγία για χαλάρωση των μέτρων.

♫ Η χρήση μάσκας συστήνεται αλλά δεν είναι υποχρεωτική. Δεν υπάρχει σύσταση για χρήση γαντιών μιας χρήσης.

Έχουμε πραγματοποιήσει ήδη δύο επαγγελματικές απολυμάνσεις του χώρου και θα ακολουθήσει μία κάθε 15 ημέρες. Η σχολή θα απολυμαίνεται με χλωρίνη καθημερινά.

Όλοι μαζί θα πρέπει να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής για να μπορούμε να χορεύουμε με ασφάλεια!
#letsdance #staysafe #jumpnjive

 

Επιστροφές συνδρομών και τα Υπόλοιπα πληρωμών.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε για τις ενέργειες που θα παρθούν όσον αφορά τις επιστροφές συνδρομών και τα υπόλοιπα πληρωμών.
Στα μέσα Μαρτίου κρατήσαμε υπεύθυνη στάση απέναντι στην εξάπλωση του κορωνοιού και μείναμε κλειστά από τότε.
Παρακάτω θα βρεις αναλυτικά τι θα συμβεί αναφορικά με τη συνδρομή σου.

Μάρτιος:

Ο Μάρτιος θα χρεωθεί ολόκληρος και τα μαθήματα θα αναπληρωθούν με την επανεκκίνηση των μαθημάτων.
Ξεκινώντας και πάλι τα μαθήματα και μόλις χαλαρώσουν τα υγειονομικά μέτρα, θα βρούμε κοινές ώρες για την αναπλήρωση των μαθημάτων που χάθηκαν, χορεύοντας έτσι περισσότερο και στηρίζοντας τη σχολή.

Απρίλιος και Μάιος:

Σε περίπτωση που έχεις προβεί ήδη σε πληρωμή των επόμενων δόσεων, θα σου πιστωθεί ολόκληρο το ποσό που αντιστοιχεί στις ημέρες που η σχολή είναι κλειστή.

Υπόλοιπα Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου:

Σε περίπτωση που έχεις εκκρεμότητα πληρωμής για τους παραπάνω μήνες, παρακαλούμε να επικοινωνήσεις με το 6942986264 ώστε να βοηθήσουμε όλοι την εύρυθμη λειτουργία της σχολής.

Ανυπομονούμε να βρεθούμε όλοι κοντά ! 🙂
JnJ Team